WordPress website met Elementor Pro

Wij bouwen WordPress websites in combinatie met Elementor Pro.

 

Elementor is een pagebuilder met zeer uitgebreide functionaliteiten. Wij kiezen in bepaalde gevallen bewust voor Elementor Pro zodat u niet vast zit aan standaard thema’s en hierdoor ontstaat er een unieke look-and-feel.

Elementor is de nummer 1 in de pagebuilder industrie, met meer dan 4 miljoen active installaties is het een bewezen concept.

Het bouwen van websites in Elementor stelt ons in staat om tegen zeer scherpe tarieven een unieke website voor u te bouwen, het eerste jaar support krijgt u van ons. Hierna kunt u eventueel zelf Elementor Pro aanschaffen. Of via ons tegen een gereduceerd tarief meeliften op ons Expert pakket (€ 30,00 per jaar, ipv de normale € 44,05 per jaar/49USD).

Mag ik zelf mijn website aanpassen nadat deze is opgeleverd?

Uiteraard kunt u zelf op verzoek admin rechten over uw website bemachtigen, let wel op dat onze normale support dan vervalt en ons standaard uurtarief in rekening zal worden gebracht.

Wij adviseren ten alle tijden eerst een backup te maken via de Softacoulus installer welke wij meeleveren bij de uitgebreidere managed webhosting pakketten.

Neem contact met ons op om een WordPress website met Elementor te laten maken.

Open chat
1
WhatsApp ons
Welkom! Stuur mij gerust een bericht!
Powered by