Over LinkedToday

LinkedToday is een jonge en frisse onderneming met een no nonsense mentaliteit, kwaliteit en bereikbaarheid staat bij ons voorop!

De ondernemer:

Melvin Penning, met ruim 13 jaar ervaring in het ondernemerschap en 15 jaar ervaring in webdesign, ben ik een uitstekende partner als het gaat om alle aspecten die komen kijken bij het ondernemen. 
LinkedToday is een laagdrempelige en zelfstandige onderneming met eigen webhosting die graag met u mee denkt. 

Geschiedenis:

Al lang geleden ben ik gestart met het bouwen van websites, eerst eenvoudige .HTML websites. Daarna de (inmiddels) ouderwetse websites gebouwd met frames (drama voor zoekmachines!), en nu dan al ruim 7 jaar ervaring met (maatwerk) websites maken in WordPress. Steeds meegroeien met de vraag en eisen van deze tijd is mijn kracht.

Tevens heb ik diverse succesvolle webshops gehad en zelfs in combinatie met een samenwerking met Bol.com. 

Kortom, wij denken niet alleen als webdesigner maar ook als ondernemer voor uw bedrijf, dit is naar mijn visie een zeer belangrijke meerwaarde.

Wij zijn niet van de snelle praatjes maar denken liever serieus na over uw wens.

Onze doelgroep:

Ik ben op zoek naar startende ondernemers welke graag goed gevonden willen worden op het internet en dit serieus nemen, natuurlijk zijn bestaande ondernemers meer dan welkom en denk graag mee om hun online activiteiten naar de next level te brengen. Uw website is tenslotte het reclamebord van uw onderneming!

Met vriendelijke groet,

Melvin Penning
Eigenaar LinkedToday

06 28 04 38 55


Controleer de beschikbaarheid van een domeinnaam:

2019 - LinkedWebdesign