Maatwerk WordPress website

Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring met het bouwen van websites in WordPress.

Waarom kiezen wij zo vaak voor WordPress? Het concept van WordPress is relatief simpel te begrijpen zonder teveel poespas, het voordeel voor u is dat, indien gewenst, u zelf de inhoud van uw website kan bijwerken en up-to-date houden.

Wist u dat WordPress op dit moment op maar liefst 59,2% marktaandeel heeft binnen de CMS branche en 31,9% van de websites op internet via WordPress zijn gepubliceerd?

Niet alleen voor uw bezoekers is het noodzakelijk om uw website met enige regelmaat te voorzien van nieuwe content, maar dit speelt ook een grote rol in de vindbaarheid van uw website.

SEO?

De websites door ons gemaakt worden standaard voorzien van Yoast SEO of RankMath SEO, dankzij deze plugins bent u ook zelf in staat om zo optimaal mogelijke SEO toe te passen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar maakt u ook veel flexibeler en dynamischer.

Op dit moment passen wij vaker RankMath toe, dit is er relatief nieuwe speler op de SEO markt maar is aantoonbaar uitgebreider binnen de standaard gratis plugin. Wij stellen natuurlijk de basis goed in en indien gewenst kunnen wij voor ook alle SEO uit handen nemen.

Neem contact met ons op.

Open chat
1
WhatsApp ons
Welkom! Stuur mij gerust een bericht!
Powered by