Bezorgwebsite voor restaurants

Binnen 1 dag een bezorgwebsite voor uw restaurant?

Zit u door de Coronacrisis met het handen in het haar en staat uw restaurant stil? Wacht niet langer en neem contact met ons op, binnen 1 werkdag kunnen wij een bezorg- en afhaalwebsite voor uw restaurant realiseren!

Voor u als actieve ondernemer is stilstand achteruitgang en zult u in deze situatie een onrustig gevoel hebben. Hiervan kan de ondernemersgeest een flinke duw krijgen! Samen kunnen we aan een oplossing werken om uw zaak weer op gang te helpen!

Geen verstand van internet, computers? Dat is ook niet nodig. Vanaf uw website krijgt u een e-mail met daarin de bestelling, alle contactgegevens en noodzakelijke informatie om een goede dienstverlening mogelijk te maken!

Voor onze klant Gusto del Porto hebben wij de volgende dag, na de verplichte sluiting van de restaurants al een bezorgwebsite in het leven gerealiseerd!

Natuurlijk dekt het bij lange na niet de kosten, maar u blijft wel in beeld bij uw potentiële gasten en u kunt uw keuken draaiende houden. Ons doel is dan ook om het zo betaalbaar mogelijk te realiseren, met een vanaf-prijs van € 195,- ex. BTW is het een relatief kleine investering.

Neem eens een kijkje bij bezorging.gustodelporto.nl voor inspiratie.

Open chat
1
WhatsApp ons
Welkom! Stuur mij gerust een bericht!